یکشنبه / ۵ اسفند / ۱۴۰۳ Sunday / 23 February / 2025
×
یک هشدار جدی

امواج گرما قاتلان خاموش بیماران پارکینسونی

در حالی که سال ۲۰۲۴ در حال پایان یافتن به عنوان گرم‌ترین سال ثبت شده زمین است )و رکورد قبلی که در سال ۲۰۲۳ ثبت شده بود را شکسته است) یک محقق سلامت UCLA می‌گوید افرادی که با بیماری‌های نورودژنراتیو زندگی می‌کنند به دلیل خطر بالاتر عوارض مرتبط با گرما، در برابر تشدید امواج گرما […]

امواج گرما قاتلان خاموش بیماران پارکینسونی
  • کد نوشته: 1253
  • ۲۹ آذر
  • 67 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    در حالی که سال ۲۰۲۴ در حال پایان یافتن به عنوان گرم‌ترین سال ثبت شده زمین است )و رکورد قبلی که در سال ۲۰۲۳ ثبت شده بود را شکسته است) یک محقق سلامت UCLA می‌گوید افرادی که با بیماری‌های نورودژنراتیو زندگی می‌کنند به دلیل خطر بالاتر عوارض مرتبط با گرما، در برابر تشدید امواج گرما آسیب‌پذیرتر خواهند بود.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، دکتر Indu Subramanian، اظهار داشت که پزشکان موظف هستند درک خود را از تأثیرات مرتبط با گرما بر افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند زوال عقل یا بیماری پارکینسون تقویت کنند و راهکارهای به‌روز برای محافظت از این بیماران آسیب‌پذیر در دنیایی با گرمایش جهانی توسعه دهند.

    دکتر Indu Subramanian می‌گوید: «این سرمقاله به روشنی بیان می‌کند که این مرگ و میر قابل پیشگیری است و پزشکان می‌توانند تفاوت ایجاد کنند.»

    اگرچه امواج گرما با فرکانس بیشتر و شدت بالاتر خطرات سلامتی را برای همه افراد ایجاد می‌کند، اما تأثیرات آن‌ها می‌تواند در افراد مبتلا به بیماری‌های نورودژنراتیو به دلیل علائم یا درمان‌های مرتبط با آن‌ها تشدید شود. ثابت شده است که گرما علائم بیماری نورودژنراتیو را تشدید می‌کند. در بیماری پارکینسون، علائمی مانند اختلال عملکرد سیستم عصبی خودمختار می‌تواند خطر کم‌آبی، گرمازدگی و غش ناشی از کاهش جریان خون به مغز را افزایش دهد. علائم بیماری پارکینسون و سایر بیماری‌ها همچنین می‌توانند تعریق را مختل کنند که تنها در مناطقی با رطوبت بالا بدتر می‌شود. سوبرامانیان گفت که بدتر شدن علائم می‌تواند توانایی فرد در انجام فعالیت‌های عادی مانند مصرف دارو، روشن کردن کولر گازی، هیدراته ماندن یا دوش آب سرد برای خنک ماندن را مختل کند.

    برخی از داروهایی که برای درمان این بیماری‌ها استفاده می‌شوند، مانند آنتی‌کولینرژیک‌ها و تری‌سیکلیک‌ها، می‌توانند عملکردهایی مانند تعریق و جریان خون به پوست را که به خنک شدن غیرفعال بدن کمک می‌کنند، مهار کنند. یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ به رهبری دانشگاه مالت افزایش آماری قابل توجهی بیش از ۱۰ درصد را برای مرگ و میر مرتبط با بیماری پارکینسون و بستری شدن در بیمارستان در دمای تنها ۱ درجه فارنهایت بالاتر از آستانه ۹۳ درجه فارنهایت نشان داد. مطالعه جداگانه‌ای در سال ۲۰۱۹ از دانشگاه فناوری کوئینزلند که توسط سوبرامانیان استناد شده است، روندهای مشابهی را برای بیماران مبتلا به بیماری آلزایمر یافت.

    مطالعه دانشگاه فناوری کوئینزلند همچنین ارتباطی بین مرگ و میر ناشی از گرما و میزان فضای سبز در نزدیکی محل زندگی افراد یافت. فضای سبز با ایجاد سایه، انحراف تابش و آزادسازی رطوبت، به جلوگیری از جزایر گرمایی کمک می‌کند. این مطالعه نشان داد افرادی که در نزدیکی مقدار کمی از فضای سبز زندگی می‌کنند، سه برابر بیشتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از گرما هستند.

    با افزایش جمعیت سالمندان ایالات متحده، تعداد افرادی که با بیماری‌های نورودژنراتیو مانند زوال عقل زندگی می‌کنند نیز افزایش یافته است. ترمورگولاسیون، توانایی حفظ دمای بدن، اغلب در افراد مسن به خطر می‌افتد. عوارض مرتبط با گرما در مردان نیز بیشتر است، اگرچه دلیل این افزایش خطر هنوز مشخص نیست. انزوای اجتماعی فزاینده در میان افراد مسن نیز می‌تواند به دلیل عدم تشخیص زودهنگام، خطر مسائل مرتبط با گرما را افزایش دهد.

    سوبرامانیان گفت: «من متعجب شدم که بسیاری از بیماران ما پزشکان یا ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی را به عنوان تنها نقطه تماس خود با دنیای خارج از خانه‌شان می‌بینند.»

    برای رسیدگی به این مسائل متعدد، سوبرامانیان اظهار می‌کند که ارائه دهندگان خدمات پزشکی و موسسات باید دستورالعمل‌های بهترین شیوه‌ها را تدوین کنند و این معیارهای کیفیت را به بازپرداخت و صدور گواهینامه مرتبط کنند. یکی از مثال‌ها این است که پزشکان به طور منظم افراد مبتلا به بیماری‌های نورودژنراتیو را برای انزوای اجتماعی غربالگری کنند و آن‌ها را به منابع متصل کنند. سوبرامانیان گفت که استفاده بیشتر از تله‌مدیسین نیز می‌تواند برای بررسی وضعیت بیماران پرخطر توسط ارائه دهندگان خدمات پزشکی و تماس فعالانه با آن‌ها در دوره‌های دمای بالا استفاده شود. پزشکان می‌توانند با ارائه دست‌نوشته‌های اولیه به بیماران همراه با اطلاعات و منابع، گام‌های اولیه را بردارند.

    سوبرامانیان گفت: «افراد مبتلا به بیماری پارکینسون و زوال عقل در معرض خطر مرگ در اثر امواج گرما هستند و ما می‌توانیم برای جلوگیری از این امر پیش‌گیرانه عمل کنیم.»

    این سرمقاله توسط دکتر علی سعد از دانشگاه کلرادو، آرورا که یکی از تنها متخصصان مغز و اعصاب است که بورسیه تغییرات آب و هوایی را دریافت کرده است، تألیف شده است. دکتر سوبرامانیان همچنین دارای گواهی هیئت مدیره در پزشکی یکپارچه است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *