دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×

تأثیر استرس شغلی بر کیفیت مراقبت‌های مامایی

کاوشگران استرس و اضطراب دانشگاه باث، دو مقاله تحقیقاتی جدید را منتشر کرده‌اند که نشان‌دهنده فشاری‌ترین تقاضاهای محل کار در میان ماماها و مؤثرترین مداخلات است. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، محققان در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ با ماماها مصاحبه کرده و نظرسنجی‌هایی را انجام دادند. آن‌ها توسط مؤسسه ملی تحقیقات بهداشت و مراقبت […]

تأثیر استرس شغلی بر کیفیت مراقبت‌های مامایی
  • کد نوشته: 1283
  • منبع: چه باید کرد؟
  • ۳۰ آذر
  • 90 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    کاوشگران استرس و اضطراب دانشگاه باث، دو مقاله تحقیقاتی جدید را منتشر کرده‌اند که نشان‌دهنده فشاری‌ترین تقاضاهای محل کار در میان ماماها و مؤثرترین مداخلات است.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، محققان در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ با ماماها مصاحبه کرده و نظرسنجی‌هایی را انجام دادند. آن‌ها توسط مؤسسه ملی تحقیقات بهداشت و مراقبت (NIHR) به عنوان همکاری بین دانشگاه باث و بنیاد خیریه بیمارستان‌های سلطنتی باث NHS (RUH) با هدف کسب بینش در مورد نگرانی‌های ملی در این حرفه تامین مالی شدند. اخیراً، بودجه IAA شورای تحقیقات اقتصادی و اجتماعی از تولید مشترک یک ویدیوی مصور که یافته‌های این کار را نشان می‌دهد، حمایت کرد که در یک فعالیت تعاملی برای روزهای مطالعه مامایی RUH آینده ادغام خواهد شد.

    دکتر ریچل آرنولد، استاد روانشناسی ورزش و عملکرد در دانشکده بهداشت باث و یکی از رهبران پروژه، گفت: «استرس شغلی توسط سازمان جهانی بهداشت به عنوان یک بیماری همه‌گیر جهانی قرن بیست و یکم شناسایی شده است، با توجه به ارتباط آن با بسیاری از علل اصلی مرگ و میر. هنگامی که ما کار خود را با ماماهای اعتماد NHS محلی خود آغاز کردیم، که در طول همه‌گیری کووید-۱۹ بود، آن‌ها شاهد افزایش بیماری و کاهش نرخ حفظ بودند که با آمارهای سراسری مطابقت دارد که ماماها یکی از گروه‌هایی هستند که بالاترین میزان استرس و فرسودگی شغلی را در NHS گزارش می‌کنند.»

    دکتر لی مور، استاد ارشد در دانشکده بهداشت و یکی دیگر از رهبران پروژه، گفت: «هدف ما از طریق این همکاری بهبود درک استرس شغلی در میان ماماها، از جمله تأثیر تقاضاهای محل کار و پاسخ‌های ماماها به آن‌ها بر سلامت، رفاه و عملکرد آن‌ها بود و چگونگی مدیریت بهینه آن برای توانمندسازی ماماها برای شکوفایی در محل کار.»

    اولین مطالعه‌ای که دانشگاه باث و ماماهای RUH با هم همکاری کردند، یک (ممیزی استرس) بود. ممیزی استرس بررسی کرد که کدام عوامل استرس‌زا بیشترین تأثیر منفی را بر سلامت، رفاه و قصد ترک شغل ماماها داشته‌اند و چرا، کدام گروه‌های ماماها بیشترین خطر پیامدهای منفی مرتبط با استرس را دارند و چگونه می‌توان از ماماها بهتر حمایت کرد تا در محل کار شکوفا شوند. عوامل استرس‌زایی که بیشترین تأثیر منفی را بر سلامت، رفاه و قصد ترک شغل ماماها داشتند عبارتند از:

    • تقاضاهای محل کار، از جمله کمبود پرسنل، اضافه کاری و استراحت‌های ناکافی
    • تغییر و ارتباطات، از جمله تغییرات در واحدهای زایمان (در پاسخ به همه‌گیری)، الزامات تماس، و ابتکارات و روش‌های جدید کار
    • حمایت مدیر، کارکنان جوان معمولاً از کمبود حمایت مدیر گزارش می‌دهند

    مشاهده شد که تجربه عوامل استرس‌زای شدید در محل کار، احساسات منفی و گاهی اوقات غرق‌کننده‌ای از جمله نگرانی، خشم، ناامیدی، گناه و حتی فروپاشی عاطفی را ایجاد می‌کند. مشخص شد که ماماهای شیفت شب و تماس، ماماهای جامعه، افرادی که در گروه پایین‌تری هستند و ماماهای باتجربه‌تر و مسن‌تر بیشترین خطر پیامدهای مرتبط با استرس مانند بیماری روانی را دارند. این اطلاعاتی مهم در مورد اینکه مداخلات باید در کجا اجرا شوند و برای چه کسانی باید تنظیم شوند، ارائه می‌دهد.

    همچنین مشخص شد که نحوه مشاهده و پاسخ ماماها به عوامل استرس‌زا (به عنوان تهدید یا چالش) در تعیین تأثیر آن‌ها مهم است، به طوری که مشاهده تقاضاهای محل کار به عنوان یک چالش با نتایج مفیدتر و سلامت بهتر مرتبط است. علاوه بر این، یافته‌ها نشان داد که حمایت اجتماعی برای مقابله با استرس شغلی بسیار مهم است. علاوه بر این، مشخص شد که مدیران و اعتماد بیمارستان‌ها نقش کلیدی در اطمینان از طراحی شغل بهینه، خودمختاری، ارتباطات و پشتیبانی دارند.

    دومین مطالعه، یک بررسی سیستماتیک از مداخلات مدیریت استرس مامایی (SMI) برای شناسایی موثرترین آن‌ها در کاهش استرس شغلی و بهبود سلامت، رفاه، عملکرد و رضایت شغلی ماماها بود. در حالی که نشان داده شد که SMIهای فردی و سازمانی در بهبود رضایت شغلی و عملکرد موثر هستند، گرایشی به سمت اثربخشی بیشتر مداخلات سطح سازمان در کاهش استرس کاری و بهبود سلامت و رفاه وجود داشت. SMIهای خاص فردی (مانند ذهن‌آگاهی، آموزش شبیه‌سازی) و سطح سازمان (مانند گروه‌های بازتابی، مدل‌های مراقبت مامایی) بیشترین مزایا را داشتند. این تحقیق توصیه می‌کند که متخصصان بهداشت و سیاست‌گذاران مداخلاتی را اجرا کنند که هم در سطح فردی و هم سازمانی هدف قرار می‌گیرند تا به طور بهینه از استرس شغلی ماماها و شکوفایی آن‌ها حمایت کنند.

    جسیکا موری ماما گفت: «کار با دانشگاه باث در این پروژه‌ها در مورد استرس و شکوفایی در مامایی بسیار عالی بوده است. این فرصت را به ما داده است تا ابزارهای ضروری را برای نیروی کار مامایی خود برای کمک به آن‌ها در مدیریت بهتر استرس در محل کار ارائه دهیم. ما امیدواریم که این به آموزش نیروی کار ما در مورد استرس شغلی در محل کار کمک کند و از آن‌ها حمایت کند تا نه تنها در نقش‌های خود باقی بمانند بلکه در آن‌ها شکوفا شوند.»

    زیتا مارتینز مدیر مامایی افزود: «ما می‌دانیم که کار در NHS می‌تواند استرس‌زا باشد و ما متعهد هستیم که اطمینان حاصل کنیم که تیم عالی مامایی ما از حمایت لازم برای ارائه بهترین مراقبت در همه زمان‌ها برخوردار است. این تحقیق از دانشگاه باث در بهبود بیشتر حمایت از رفاه برای کارکنان ما بسیار ارزشمند بوده است و به ما کمک می‌کند تا حمایت و مداخلات را برای گروه‌های خاصی از ماماها تنظیم کنیم.»

    در ماه مارس امسال، کمیسیون کیفیت مراقبت اعلام کرد که خدمات مامایی در RUH دارای رتبه “برجسته” است که نشان دهنده کار سخت و تعهد کارکنان ما مستقر در RUH و کسانی که در مراکز تولد جامعه ما هستند، است که هر روز فراتر از حد انتظار عمل می‌کنند. ما به ویژه به این افتخار می کنیم که بازرسان گفتند که کارکنان احساس احترام، حمایت و ارزش می‌کنند و بر نیازهای زنان و افرادی که تحت مراقبت هستند متمرکز هستند.

    گروه تحقیقاتی StART همچنین ممیزی استرس و شکوفایی در محل کار را در پلیس، فرمول ۱ و سرویس آمبولانس انجام داده است. آن‌ها با همکاری همکاران پلیس خود، از یافته‌های خود برای ایجاد یک ابزار کاهش فشار مجازی نمونه اولیه برای استفاده توسط افرادی که در اتاق‌های تماس ۹۹۹ هستند، استفاده کرده‌اند و در حال شروع به توسعه یک منبع حمایتی برای مدیران برای انجام موثرتر مکالمات یک به یک با کارکنان هستند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *