دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×
پژوهش جدید

قصه شب ارتباط معنادارای با اختلالات خواب کودکان دارد

مطالعه‌ای نشان می‌دهد که برخی از افسانه‌های سنتی و داستان‌های کلاسیک کودکان که بسیاری از کودکان را برای خواب آرام می‌کنند، همچنین می‌توانند راه‌های قابل دسترسی و جذاب برای بحث در مورد خواب سالم با کودکان فراهم کنند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، مگان توماس و همکارانش چهار افسانه محبوب را تجزیه و تحلیل […]

قصه شب ارتباط معنادارای با اختلالات خواب کودکان دارد
  • کد نوشته: 1306
  • ۱ دی
  • 97 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    مطالعه‌ای نشان می‌دهد که برخی از افسانه‌های سنتی و داستان‌های کلاسیک کودکان که بسیاری از کودکان را برای خواب آرام می‌کنند، همچنین می‌توانند راه‌های قابل دسترسی و جذاب برای بحث در مورد خواب سالم با کودکان فراهم کنند.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، مگان توماس و همکارانش چهار افسانه محبوب را تجزیه و تحلیل کردند که شامل اطلاعاتی در مورد مزایای خواب و ویژگی‌های اختلالات خواب است. به عنوان مثال، سفیدبرفی برخی از پیامدهای روزانه خواب ضعیف ناشی از آپنه خواب انسدادی را نشان می‌دهد که در برخی شرایط مرتبط با قد کوتاه شایع است. نویسندگان می‌نویسند: این موارد می‌تواند شامل تحریک‌پذیری (غمگین)، خستگی (خواب‌آلود) و مهارت‌های اجتماعی ضعیف‌تر (خجالتی) باشد. مشکلات توجه و روان‌گویی نیز از عواقب شناخته شده کمبود خواب هستند و ممکن است مشکلات گفتاری دکتر را توضیح دهند.

    و در حالی که عطسه ممکن است آلرژی‌هایی داشته باشد که باعث انسداد تنفسی او می‌شود، نویسندگان پیشنهاد می‌کنند که شاید کمبود خواب باعث کاهش ایمنی او شده است و او را مستعد ابتلا به اختلالات تنفسی کرده است. نویسندگان خاطرنشان می‌کنند که در داستان شاهزاده خانم و نخود، شب بی‌خوابی شاهزاده خانم می‌تواند به یک اختلال طیف اوتیسم اشاره کند. حساسیت‌های حسی شایع هستند همانطور که مشکلات خواب نیز شایع هستند و بی‌خوابی (ناتوانی در خوابیدن یا خوابیدن) شایع‌ترین مشکل گزارش شده است.

    در همین حال، گلدیلاک و سه خرس نشان می‌دهد که بخش کلیدی دستیابی به خواب سالم بهینه‌سازی شرایط محیطی است: یک تخت راحت و اتاقی که نه خیلی گرم و نه خیلی سرد باشد بلکه کاملاً مناسب و تاریک و ساکت باشد. آن‌ها می‌افزایند: «به یاد آوردن این افسانه ممکن است منجر به استفاده از غربالگر BEARS برای مشکلات خواب کودکان شود (مسائل مربوط به زمان خواب، خواب‌آلودگی بیش از حد در روز، بیداری‌های شبانه، نظم و مدت خواب و خرخر).»

    سرانجام در سراسر داستان پینوکیو خواننده با علائم پاراسومنیا (رفتارهای غیرمعمول و نامطلوب در خواب) آشنا می‌شود که در دوران کودکی شایع است و شامل راه رفتن در خواب، حرف زدن در خواب، بیداری‌های اعترافی و کابوس‌های شبانه است، نویسندگان توضیح می‌دهند. به عنوان مثال، پیتر پن اغلب دچار دردهای خواب می‌شود که ممکن است نشان دهنده کابوس یا کابوس‌های شبانه باشد.

    آن‌ها خاطرنشان می‌کنند که عوامل مؤثر بر پاراسومنیا استرس، اضطراب جدایی و کمبود خواب است که با تجربیات پیتر پن و پسران گمشده که توسط خانواده‌های خود رها شده‌اند و از خطرات کاپیتان هوک و خدمه او در حال فرار هستند، همسو است. آن‌ها می‌افزایند: «این داستان همچنین بر اهمیت خواب سالم برای تثبیت حافظه و خلق و خوی مطلوب تأکید می‌کند. هر شب، خانم دارلینگ خاطرات خواب فرزندانش را با مرتب کردن آن‌ها در جای مناسب خود مرتب می‌کند و شادترین افکار را برای روز بعد در ذهن فرزندانش قرار می‌دهد.»

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *