دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×
کلید پیروزی بر همه‌گیری

اهمیت حیاتی تست‌های تشخیصی در نبرد با کرونا

همه‌گیری کووید ۱۹ نشان داد که آزمایش چقدر برای آمادگی و پاسخ به بیماری‌ها حیاتی است و تحقیقات جدیدی از آزمایشگاه فیزیک کاربردی جان هاپکینز (APL) و تیمی از همکاران این اصل را تأکید می‌کند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، مشارکت‌های عمومی خصوصی برای توسعه، تولید و توزیع تست‌های تشخیصی کووید ۱۹، حدود ۱.۴ […]

اهمیت حیاتی تست‌های تشخیصی در نبرد با کرونا
  • کد نوشته: 1428
  • ۱۶ دی
  • 89 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    همه‌گیری کووید ۱۹ نشان داد که آزمایش چقدر برای آمادگی و پاسخ به بیماری‌ها حیاتی است و تحقیقات جدیدی از آزمایشگاه فیزیک کاربردی جان هاپکینز (APL) و تیمی از همکاران این اصل را تأکید می‌کند.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، مشارکت‌های عمومی خصوصی برای توسعه، تولید و توزیع تست‌های تشخیصی کووید ۱۹، حدود ۱.۴ میلیون مرگ و میر و حدود ۷ میلیون بستری شدن بیمار را در ایالات متحده در طول همه‌گیری نجات داد. APL مستقر در لورل، مریلند، با اداره آمادگی و پاسخ استراتژیک (ASPR)، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده و مشاوران شرکت MITRE در این مطالعه همکاری کرد.

    این تجزیه و تحلیل نشان داد که توسعه، تولید و توزیع اولیه آزمایش‌ها به طور قابل توجهی نتایج شدید کووید ۱۹ را کاهش داد. گری لین، اپیدمیولوژیست محاسباتی در APL و یکی از نویسندگان این مطالعه می‌گوید: «ما با استفاده از مدل‌سازی و شبیه‌سازی نشان داده‌ایم که چگونه هماهنگی ملی می‌تواند به طور مؤثری از منابع و قابلیت‌ها بهره‌برداری کند.» محققان APL یک نمونه اولیه دوقلوی دیجیتال (یک محیط شبیه‌سازی مجازی) برای مدل‌سازی زنجیره تأمین آزمایش و تشخیص توسعه دادند. از این ابزار برای شبیه‌سازی سناریوهای پایه و ارزیابی اثرات مداخلات احتمالی همه‌گیری استفاده شد.

    الیزابت کریر، مدیر پروژه دوقلوی دیجیتال APL می‌گوید: «دوقلوی دیجیتال به ما کمک می‌کند تا تأثیر و پیامدهای اختلالات و تغییر سطوح عفونت بر دسترسی به آزمایش را به طور کمی درک کنیم. همچنین می‌تواند تأثیر سیاست‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها را ارزیابی کند و در برنامه‌ریزی و ارزیابی نیازهای عرضه استفاده شود و در پاسخ به بحران‌های پزشکی آینده کمک کند و زنجیره تأمین ایمن را تضمین کند.»

    مدل نمونه اولیه منابع داده‌های متنوعی از جمله اطلاعات تولید، خرده‌فروشی و ذخایر دولتی و همچنین داده‌های فاضلاب و بستری را ادغام کرد که به تیم اجازه داد تا سناریوهای پیچیده را ارزیابی کند. این مدل پیش‌بینی موارد بیماری‌های عفونی را برای انعکاس تقاضا برای آزمایش‌ها، تولید آزمایش‌ها و تدارکات عرضه و توزیع شبیه‌سازی کرد.

    بین ژانویه ۲۰۲۰ تا دسامبر ۲۰۲۲، تلاش‌های دولت بیش از ۶.۷ میلیارد آزمایش کووید ۱۹ در ایالات متحده تولید کرد. این شامل آزمایش‌های آزمایشگاهی، آزمایش‌های نقطه مراقبت و آزمایش‌های بدون نسخه بود که بیش از ۲.۷ میلیارد آزمایش در آزمایشگاه‌های ایالات متحده، در مراکز مراقبت‌های بهداشتی یا در خانه انجام شد.

    کریر گفت: «یافته‌ها بر اهمیت توسعه، تولید و توزیع سریع و قوی آزمایش برای رسیدگی به تهدیدات آینده سلامت عمومی تأکید می‌کند. بینش‌های حاصل از ادغام داده‌ها فراتر از پاسخ به کووید ۱۹ است: آن‌ها ما را برای همه‌گیری‌های آینده با چارچوبی مقیاس‌پذیر برای تخصیص مؤثر منابع آماده می‌کنند.»

    مدل‌سازی دوقلوی دیجیتال APL از آن زمان برای نظارت بر آزمایش‌های سراسری برای کووید ۱۹، آنفلوآنزا، ویروس تنفسی سینسیتیال (RSV) و سایر تهدیدات سلامت عمومی در یک رویکرد همه مخاطرات گسترش یافته است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *