دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×
شناسایی ذرات سالم

استفاده از فناوری تشخیص سرطان برای ردیابی ویروس کرونا

پژوهشگران سیستم درمانی Mass General Brigham با استفاده از روشی که در ابتدا برای تشخیص سرطان طراحی شده بود، موفق شدند حتی مقادیر بسیار ناچیز از ذرات ویروسی سالم SARS-CoV-2 را در خون و دیگر مایعات بدن بیماران مبتلا به عفونت حاد COVID-19 شناسایی و ردیابی کنند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، شانن ال. استات، […]

استفاده از فناوری تشخیص سرطان برای ردیابی ویروس کرونا
  • کد نوشته: 1849
  • ۸ بهمن
  • 59 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    پژوهشگران سیستم درمانی Mass General Brigham با استفاده از روشی که در ابتدا برای تشخیص سرطان طراحی شده بود، موفق شدند حتی مقادیر بسیار ناچیز از ذرات ویروسی سالم SARS-CoV-2 را در خون و دیگر مایعات بدن بیماران مبتلا به عفونت حاد COVID-19 شناسایی و ردیابی کنند.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، شانن ال. استات، دکترای عضو هیئت علمی مرکز مهندسی در پزشکی و جراحی بیمارستان عمومی ماساچوست (MGH)، درباره این پژوهش گفت: «در روزهای اولیه همه‌گیری، تلاش کردیم تا روش خود برای جداسازی وزیکول‌های کوچک سرطانی را برای جداسازی ویروس SARS-CoV-2 از مایعات زیستی مانند خون، بزاق و مدفوع تطبیق دهیم. برای این کار، تیمی میان‌رشته‌ای از متخصصان تشکیل دادیم تا مرزهای تشخیص ویروس سالم را گسترش دهیم.»

    استات و همکارانش در آزمایشگاه او و همچنین آزمایشگاه جنویو ام. بولاند، مدیر جراحی مرکز ترمیر برای درمان‌های هدفمند در بیمارستان MGH، دریافتند که این روش می‌تواند حتی سه ذره ویروسی را در یک میلی‌لیتر خون شناسایی کند. این روش در بیش از ۱۵۰ نمونه شامل ۱۰۳ نمونه پلاسما، ۳۶ نمونه بزاق و ۲۹ نمونه مدفوع از بیماران مبتلا به COVID-19 آزمایش شد و توانست سطح ویروس را در طول زمان با دقت اندازه‌گیری کند. حتی ذرات سالم ویروسی تا ۵۰ روز پس از عفونت اولیه نیز شناسایی شدند.

    شانن ال. استات افزود: «با تغییر نیازهای بالینی، توانایی مانیتورینگ سریالی بار ویروسی با این روش می‌تواند نقش مهمی در هدایت درمان بیماران مبتلا به کووید طولانی داشته باشد. این فناوری چندمنظوره همچنین پتانسیل کاربرد گسترده‌ای در ردیابی ویروس‌های مرتبط با بیماری‌های عفونی فعلی و آینده دارد.»

    این پژوهش به سرپرستی اسکایلر رایت، دانشجوی MD/PhD در آزمایشگاه استات، با همکاری تیم‌هایی از بیمارستان عمومی ماساچوست و دانشگاه اوزناوبروک آلمان انجام شد. پژوهشگران امیدوارند که توسعه این فناوری بتواند گامی موثر در بهبود درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های عفونی، از جمله کووید-۱۹، باشد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *