دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×
ترمیم میلین مغز

داروی LL-341070 برای بهبود بینایی در بیماران ام اس آزمایش شد

محققان دانشگاه پزشکی دانشگاه کلرادو آنشوتز داروی امیدوارکننده‌ای را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند به بازیابی بینایی در افراد مبتلا به ام اس (MS) و سایر بیماری‌های عصبی که باعث آسیب به نورون‌ها می‌شوند، کمک کند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، داروی LL-341070 توانایی مغز را در ترمیم میلین آسیب‌دیده، غلاف محافظ اطراف فیبرهای عصبی، […]

داروی LL-341070 برای بهبود بینایی در بیماران ام اس آزمایش شد
  • کد نوشته: 1868
  • ۸ بهمن
  • 61 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    محققان دانشگاه پزشکی دانشگاه کلرادو آنشوتز داروی امیدوارکننده‌ای را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند به بازیابی بینایی در افراد مبتلا به ام اس (MS) و سایر بیماری‌های عصبی که باعث آسیب به نورون‌ها می‌شوند، کمک کند.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، داروی LL-341070 توانایی مغز را در ترمیم میلین آسیب‌دیده، غلاف محافظ اطراف فیبرهای عصبی، تقویت می‌کند. آسیب به میلین یکی از ویژگی‌های بیماری‌هایی مانند ام اس است و همچنین نتیجه طبیعی پیری است که اغلب منجر به از دست دادن بینایی، کاهش مهارت‌های حرکتی و کاهش عملکرد شناختی می‌شود.

    اتان هیوز، دکترای، نویسنده همکار و استادیار در دپارتمان زیست‌شناسی سلولی و توسعه‌ای، دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو گفت: «این تحقیق که بر روی بینایی متمرکز بود، نشان داد که در حالی که مغز توانایی ترمیم خود را در هنگام آسیب دیدن میلین دارد، این فرایند می‌تواند کند و ناکارآمد باشد.»

    محققان مشاهده کردند که LL-341070 به طور چشمگیری فرایند ترمیم را تسریع کرده و عملکرد مغز مرتبط با بینایی را در موش‌ها حتی پس از آسیب شدید بهبود بخشیده است. این تحقیق ما را به دنیایی نزدیک‌تر می‌کند که در آن مغز قادر به درمان خود باشد. با بهره‌برداری از این پتانسیل، امیدواریم که به افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند ام اس کمک کنیم و با احتمال بازگرداندن برخی از آسیب‌ها، به افراد این فرصت را بدهیم که بینایی و عملکرد شناختی خود را دوباره به دست آورند. محققان کشف کردند که درمان باعث می‌شود فرایند ترمیم پس از آسیب شدید بسیار مؤثرتر شود، که اهمیت مداخله در زمان آسیب‌های شدید را نشان می‌دهد. حتی ترمیم جزئی میلین باعث بهبود قابل توجهی در عملکردهای مغزی مربوط به بینایی شد.

    دانیل دِنمن، دکترای، نویسنده همکار مطالعه و استادیار در دپارتمان فیزیولوژی و زیست‌فیزیک دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو، گفت: «ما سال‌هاست می‌دانیم که میلین نقشی حیاتی در عملکرد مغز دارد. این مطالعه نقش میلین قشری در عملکرد بینایی را برجسته می‌کند. دارو می‌تواند تحول‌آفرین باشد زیرا مکانیسم‌های ترمیم طبیعی مغز را تسریع می‌کند.»

    محققان قصد دارند دارو را در سایر نواحی مغز آزمایش کرده و درمان را تصحیح کنند تا آن را حتی مؤثرتر کرده و در نهایت در دسترس بیماران قرار دهند. هیوز گفت: «این کشف تنها آغاز کار است. ما خوش‌بین هستیم که LL-341070 و درمان‌های مشابه می‌توانند روزی منافع واقعی و ملموس برای بیماران فراهم کنند و عملکرد کلی مغز و کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود بخشند.»

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *