گروهی به رهبری دپارتمان جراحی عصبی، موسسه تحقیقات مغز دانشگاه نیگاتا در تشخیص بیماری لپتومنینژئال در گلیومای خط میانه منتشر، از طریق شناسایی قطرات H3K27M-mutant از دیانای تومور در گردش در مایع مغزی نخاعی که از این بیماران گرفته شده بود، موفق شدند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، در دو بیمار، بیماری لپتومنینژئال زودتر […]
گروهی به رهبری دپارتمان جراحی عصبی، موسسه تحقیقات مغز دانشگاه نیگاتا در تشخیص بیماری لپتومنینژئال در گلیومای خط میانه منتشر، از طریق شناسایی قطرات H3K27M-mutant از دیانای تومور در گردش در مایع مغزی نخاعی که از این بیماران گرفته شده بود، موفق شدند.
به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، در دو بیمار، بیماری لپتومنینژئال زودتر از روشهای سنتی مانند MRI و سیتولوژی مایع مغزی نخاعی تشخیص داده شد. در یکی از بیماران، بقا طولانیمدت پس از تشخیص بیماری لپتومنینژئال با مداخله زودهنگام و تهاجمی شامل جراحی، تابش و تحویل داخل مغزی داروهای شیمیایی منجر به بقا طولانیمدت شد. تیمی به رهبری دکتر مانابو ناتسومدا از سیستم PCR دیجیتال قطرهای، که یک سیستم PCR با حساسیت بالا است، برای شناسایی مقادیر جزئی دیانای تومور در گردش از مایع مغزی نخاعی این بیماران استفاده کرد.
دکتر ناتسومدا اظهار داشت: «ما متوجه شدیم که شناسایی دیانای تومور در گردش در مایع مغزی نخاعی بیماران گلیومای خط میانه منتشر، دشوارتر از بیماران دیگر تومور مغزی مانند لنفومای سیستم عصبی مرکزی اولیه و گلیوبلاستوما بود.» او ادامه داد: «با این حال، زمانی که توانستیم دیانای تومور جهش یافته را شناسایی کنیم، اغلب تومور قبلاً به مایع مغزی نخاعی گسترش یافته و باعث ایجاد بیماری لپتومنینژئال شده بود. ما فکر میکنیم که تشخیص زودهنگام و درمان بیماری لپتومنینژئال در گلیومای خط میانه منتشر میتواند به بهبود بقا کمک کند.»
دیدگاهتان را بنویسید