دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×

دریچه مکانیکی آئورت در بیماران جوان بقای بلندمدت را فراهم میکند

مطالعه‌ای مهم که امروز در نشست سالانه انجمن جراحان قفسه سینه (STS) ۲۰۲۵ ارائه شد، نشان می‌دهد که تعویض دریچه آئورت مکانیکی (AVR) در مقایسه با دریچه‌های زیستی، مزایای بقای بلندمدت قابل‌توجهی برای بیماران ۶۰ ساله و جوان‌تر فراهم می‌کند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، این تحقیق با بهره‌گیری از داده‌های پایگاه داده جراحی […]

دریچه مکانیکی آئورت در بیماران جوان بقای بلندمدت را فراهم میکند
  • کد نوشته: 1934
  • ۱۰ بهمن
  • 71 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    مطالعه‌ای مهم که امروز در نشست سالانه انجمن جراحان قفسه سینه (STS) ۲۰۲۵ ارائه شد، نشان می‌دهد که تعویض دریچه آئورت مکانیکی (AVR) در مقایسه با دریچه‌های زیستی، مزایای بقای بلندمدت قابل‌توجهی برای بیماران ۶۰ ساله و جوان‌تر فراهم می‌کند.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، این تحقیق با بهره‌گیری از داده‌های پایگاه داده جراحی قلب بزرگسالان (ACSD) انجمن STS، جامع‌ترین تحلیل تاکنون را در مورد پیامدهای دریچه‌های مصنوعی ارائه داده و بیش از ۱۰۰,۰۰۰ بیمار را شامل می‌شود. این مطالعه به یکی از پرسش‌های اساسی در جراحی قلب پاسخ داده است: نقش سن و نوع دریچه در نتایج بیماران تحت عمل تعویض دریچه آئورت. نتایج نشان داد که در بیماران ۶۰ ساله و جوان‌تر، نرخ مرگ و میر ناشی از هر علت در میان افرادی که دریچه مکانیکی داشتند، پایین‌تر است.

    کاهش استفاده از دریچه مکانیکی: علی‌رغم برتری نتایج در جمعیت‌های جوان‌تر، استفاده از دریچه‌های مکانیکی طی ۱۲ سال مطالعه از ۲۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته است. مزیت بقا: دریچه‌های مکانیکی به‌طور مستقل با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از هر علت در بیماران ۶۰ ساله و جوان‌تر همراه بوده‌اند. روش‌شناسی قوی: این مطالعه از داده‌های جامع بیمار از پایگاه داده ACSD و شاخص ملی مرگ و میر بهره برده و نتایج دقیق و معتبری ارائه می‌دهد.

    دکتر مایکل بودیش، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح قلب و قفسه سینه در مرکز پزشکی سدارز ساینای لس‌آنجلس، گفت: «تصمیم‌گیری بین استفاده از دریچه‌های زیستی و مکانیکی یکی از مهم‌ترین تصمیمات برای بیماران نیازمند به تعویض دریچه آئورت است. تحقیقات ما نشان می‌دهد که برای بیماران زیر ۶۰ سال، دریچه‌های مکانیکی مزیت بقای قابل‌توجهی دارند. این داده‌ها به بیماران و پزشکان کمک می‌کند تا انتخاب‌های آگاهانه‌تری در مورد درمان خود داشته باشند.»

    این مطالعه همچنین نشان‌دهنده پیشرفت‌هایی در تکنیک‌های جراحی و تحلیل داده‌هاست که امکان تدوین برنامه‌های درمانی متناسب با نیازهای فردی بیماران را فراهم می‌آورد. دکتر بودیش افزود: «اتصال پایگاه داده STS با شاخص ملی مرگ و میر ابزاری قدرتمند برای تحلیل نتایج بلندمدت است و راه را برای مراقبتی شخصی‌تر و مؤثرتر هموار می‌کند.»

    یافته‌های این تحقیق، به‌ویژه با توجه به افزایش استفاده از دریچه‌های زیستی و روند اخیر جایگذاری دریچه آئورت زیستی از طریق کاتتر (TAVR) در جمعیت‌های جوان‌تر بدون شواهد کافی، بسیار مهم است. این مطالعه با ارائه شواهدی مهم در خصوص دوام و مزایای بقای دریچه‌های مکانیکی، روند کنونی را به چالش می‌کشد.

    پایگاه داده ACSD بخشی از پایگاه ملی STS است که یکی از بزرگ‌ترین و جامع‌ترین سامانه‌های ثبت بالینی است و نزدیک به ۱۰ میلیون عمل جراحی قلب و قفسه سینه توسط بیش از ۴,۳۰۰ جراح را پوشش می‌دهد. با ثبت بیش از ۹۵ درصد از جراحی‌های قلب بزرگسالان و کودکان و اکثر جراحی‌های سرطان ریه و مری در ایالات متحده، داده‌ها و نتایج این سامانه معیاری ملی برای نتایج بالینی جراحی‌های قلب و قفسه سینه محسوب می‌شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *