مطالعهای نشان میدهد که رژیم غذایی غیرصنعتی سلامت روده را بهبود میبخشد، ریسک بیماریها را کاهش میدهد و تعاملات میکروبیوم مرتبط با مزایای قلبی-متابولیک را تقویت میکند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، محققان اثرات استراتژی بازسازی میکروبیوم در بزرگسالان سالم را بررسی کردند. انسانها میکروبیومهای پیچیدهای در دستگاه گوارش خود دارند که به توسعه، […]
مطالعهای نشان میدهد که رژیم غذایی غیرصنعتی سلامت روده را بهبود میبخشد، ریسک بیماریها را کاهش میدهد و تعاملات میکروبیوم مرتبط با مزایای قلبی-متابولیک را تقویت میکند.
به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، محققان اثرات استراتژی بازسازی میکروبیوم در بزرگسالان سالم را بررسی کردند. انسانها میکروبیومهای پیچیدهای در دستگاه گوارش خود دارند که به توسعه، سلامت و تناسب اندام میزبان کمک میکند. این همزیستی در شرایطی متفاوت از جوامع صنعتی مدرن در طول میلیونها سال تکامل یافته است.
عوامل سبک زندگی که از ویژگیهای صنعتی شدن هستند، موجب تأمین ناکافی مواد مغذی برای میکروبیوتا میشوند و موانعی برای انتقال همزیستها ایجاد میکنند. اگرچه این عوامل به طور قابل توجهی باعث افزایش امید به زندگی از طریق تأمین امنیت غذایی و پیشگیری از بیماریهای عفونی شدهاند، اما با افزایش ریسک بیماریهای غیرواگیر (NCDs) مرتبط هستند. این امر منجر به فرضیههایی شده است که افزایش بیماریهای غیرواگیر ممکن است به دلیل اختلالات در همزیستی میزبان-میکروبیوم باشد.
صنعتی شدن منجر به کاهش تنوع میکروبیوم روده، کاهش تخمیر فیبر، افزایش میکروبهای التهابی و از دست رفتن میکروبهای ایمنیمدولاسیون و تخریبکننده فیبر شده است. مطالعات در موشها نشان دادهاند که رژیمهای غذایی غربی باعث گرسنگی و انقراض میکروبهای همزیست شدهاند. بنابراین، دلایل قوی برای بازسازی میکروبیوتا و اصلاح اثرات صنعتی شدن وجود دارد.
در مطالعه حاضر، محققان اثرات استراتژی بازسازی میکروبیوم را در کاناداییهای سالم بررسی کردند. این استراتژی شامل یک باکتری بود که به ندرت در میکروبیومهای صنعتی یافت میشود، یعنی Limosilactobacillus reuteri و یک رژیم غذایی برای بازسازی میکروبیوم غیرصنعتی. دو سویه باکتری از آلمان (DSM 20016T) و مناطق روستایی پاپوآ گینه نو (PB-W1) ایزوله شده بودند.
دیدگاهتان را بنویسید