دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×
نرخ در حال افزایش

افزایش ۱۱.۸ درصدی مرگ ناگهانی نوزادان در ایالات متحده

مرگ‌ومیر نوزادان در ایالات متحده بین سال‌های ۱۹۹۹ و ۲۰۲۲ به میزان ۲۴.۲ درصد کاهش یافته است. این بهبود چشمگیر در مطالعه‌ای توسط پژوهشگران از دانشگاه کامن‌ویلت و بیمارستان کودکان ریچموند در VCU کشف شد. به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، پژوهشگران به بررسی عواملی پرداختند که موجب کاهش این آمار شده‌اند و نتایج مثبت […]

افزایش ۱۱.۸ درصدی مرگ ناگهانی نوزادان در ایالات متحده
  • کد نوشته: 2006
  • ۱۳ بهمن
  • 85 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    مرگ‌ومیر نوزادان در ایالات متحده بین سال‌های ۱۹۹۹ و ۲۰۲۲ به میزان ۲۴.۲ درصد کاهش یافته است. این بهبود چشمگیر در مطالعه‌ای توسط پژوهشگران از دانشگاه کامن‌ویلت و بیمارستان کودکان ریچموند در VCU کشف شد.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، پژوهشگران به بررسی عواملی پرداختند که موجب کاهش این آمار شده‌اند و نتایج مثبت آن را در بهبود شرایط بهداشت عمومی و مراقبت‌های پزشکی مرتبط با بارداری و تولد نوزادان شناسایی کردند. با این حال، در همان مطالعه، آنها متوجه شدند که در طی این سال‌ها، نرخ مرگ ناشی از مرگ ناگهانی نوزادان (SUID) به طور چشمگیری افزایش یافته است. به‌طور خاص، این مطالعه نشان داد که از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲، مرگ ناشی از SUID به میزان ۱۱.۸ درصد افزایش داشته است که توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

    الیزابت وولف، پزشک، استاد همکار در دپارتمان پزشکی کودکان دانشکده پزشکی VCU، پزشک در بیمارستان کودکان ریچموند در VCU و نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: «اگرچه مطالعه قبلی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها (CDC) با استفاده از داده‌هایی تا سال ۲۰۲۰ نشان داده بود که مرگ ناگهانی نوزادان در نوزادان سیاه‌پوست در حال افزایش است، این مطالعه جدید که داده‌های سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ را اضافه کرده است، نشان می‌دهد که این افزایش بیشتر به صورت عمومی بوده و در نوزادان به طور کلی مشاهده می‌شود.»

    استیون وولف، پزشک، مدیر ارشد مرکز جامعه و سلامت VCU و استاد در دپارتمان پزشکی خانواده دانشکده پزشکی VCU، و آنا بِل سن، پزشک، استاد در دپارتمان اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت عمومی VCU، از دیگر نویسندگان این مطالعه هستند، همچنین فردریک ریوارا، پزشک، از دپارتمان پزشکی کودکان دانشگاه واشنگتن و موسسه تحقیقاتی کودکان سیاتل نیز در این مطالعه مشارکت داشته‌اند.

    وولف کاهش کلی نرخ مرگ‌ومیر نوزادان را به پیشرفت‌های صورت‌گرفته در غربالگری و درمان بیماری‌هایی که بر مادران باردار تأثیر می‌گذارند، بهبود مدیریت زایمان و مراقبت‌های نوزادی نسبت داده است. اما شناسایی دلایل افزایش مرگ ناشی از مرگ ناگهانی نوزادان (SUID) دشوارتر است. توضیحات احتمالی که در این مطالعه شناسایی شده‌اند، شامل افزایش ویروس کرونا و سایر ویروس‌های تنفسی، مصرف مواد اپیوئیدی توسط والدین و تأثیر رسانه‌های اجتماعی بر شیوه‌های خواب نوزادان است.

    وولف افزود: «در پست‌های رسانه‌های اجتماعی، نوزادان در موقعیت‌های خواب ناامن مشاهده می‌شوند، به عنوان مثال خوابیدن بر روی شکم به جای پشت، و در محیط‌های خواب ناامن مانند تخت‌های بزرگسالان، مبل‌ها و تاب‌های نوزاد.»

    این اطلاعات بر اساس یک مطالعه مرگ‌ومیر کودکان است که همان گروه از پژوهشگران در مه ۲۰۲۴ منتشر کرده‌اند و نشان داده است که تفاوت‌های نژادی و قومی در میان کودکان ۱ تا ۱۹ سال بیشترین تفاوت‌ها را در دسته‌بندی صدمات دارند. این تحقیق جدید نیز تفاوت‌های بزرگ در دلایل مختلف مرگ نوزادان را نشان می‌دهد، به ویژه مرگ ناشی از SUID.

    در حالی که نرخ مرگ ناشی از SUID در تمامی گروه‌های نژادی و قومی افزایش یافته است، نرخ مرگ برای نوزادان سیاه‌پوست ۱۰ برابر بیشتر از نوزادان آسیایی و سه برابر بیشتر از نوزادان سفیدپوست است. نویسندگان این مطالعه پیشنهاد می‌کنند که این تفاوت‌ها ممکن است ناشی از موقعیت خواب ناامن، زایمان پیش از موعد، قرارگیری در معرض دخانیات و یا شیوه‌های تغذیه نوزادان باشد، اما تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

    وولف، به عنوان پزشک کودکان در بیمارستان کودکان ریچموند در VCU، تأکید زیادی بر آموزش شیوه‌های خواب امن در ملاقات‌های بررسی وضعیت سلامت کودکان با بیماران و خانواده‌هایشان دارد. او همچنین فرصت‌هایی برای تقویت پیام‌های بهداشت عمومی در مورد اهمیت خواب امن و تشدید قوانین مرتبط با محصولات نوزادی ناامن یا گمراه‌کننده می‌بیند.

    او گفت: «مرگ یک نوزاد به دلیل SUID یک تراژدی هولناک است و آسیب‌های غیرقابل تصوری به خانواده وارد می‌کند. اگرچه همه موارد مرگ ناگهانی نوزادان قابل پیشگیری نیست، اما روش‌هایی برای کاهش خطر نوزاد وجود دارد.» تلاش‌هایی مانند حمایت از شیردهی، حمایت‌های شیردهی و مرخصی والدین با حقوق می‌تواند به کاهش خطرات مرگ ناشی از SUID کمک کند.

    گسترش دسترسی به بیمه سلامت و فراهم کردن دولا (دستیارهای زایمان) برای حمایت از مادران قبل و بعد از زایمان نیز می‌تواند به کاهش مرگ‌ومیر نوزادان کمک کند. وولف همچنین بر این نکته تأکید دارد که نوزادان باید تمامی واکسن‌های توصیه‌شده را به موقع دریافت کنند تا خطر ابتلا به عفونت‌های جدی کاهش یابد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *