یکشنبه / ۵ اسفند / ۱۴۰۳ Sunday / 23 February / 2025
×
تغییر در سیستم‌های درمانی

بررسی اثر جعبه‌ابزار آموزشی بر بهبود ادغام سلامت رفتاری

ادغام سلامت رفتاری (IBH)، که ترکیبی از مراقبت‌های اولیه و سلامت رفتاری است، باعث بهبود نتایج درمانی و تجربه بیماران می‌شود. این مطالعه بررسی کرده است که آیا یک مداخله سفارشی‌شده مبتنی بر جعبه‌ابزار می‌تواند ادغام سلامت رفتاری و نتایج بیماران را در مراکز مراقبت اولیه که به بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن جسمی و […]

بررسی اثر جعبه‌ابزار آموزشی بر بهبود ادغام سلامت رفتاری
  • کد نوشته: 2021
  • ۲۸ بهمن
  • 36 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    ادغام سلامت رفتاری (IBH)، که ترکیبی از مراقبت‌های اولیه و سلامت رفتاری است، باعث بهبود نتایج درمانی و تجربه بیماران می‌شود. این مطالعه بررسی کرده است که آیا یک مداخله سفارشی‌شده مبتنی بر جعبه‌ابزار می‌تواند ادغام سلامت رفتاری و نتایج بیماران را در مراکز مراقبت اولیه که به بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن جسمی و مشکلات سلامت رفتاری خدمات ارائه می‌دهند، بهبود بخشد.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، این تحقیق از طراحی کارآزمایی تصادفی کنترل‌شده خوشه‌ای استفاده کرده است. مراکز درمانی به‌صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه مداخله یک جعبه‌ابزار جامع دریافت کرد که شامل چهار مؤلفه بود:
    ۱. کتاب‌های راهنما برای هدایت پروژه‌های بهبود کیفیت،
    ۲. آموزش آنلاین متناسب با نقش‌های خاص کارکنان هر مرکز،
    ۳. یک جامعه یادگیری آنلاین برای تسهیل همکاری،
    ۴. مربیگری از راه دور توسط یک متخصص بهبود کیفیت همراه با یک روان‌شناس با تجربه در ادغام سلامت رفتاری.

    در مقابل، گروه کنترل خدمات ادغام سلامت رفتاری خود را بدون دریافت حمایت اضافی ادامه دادند. در مجموع ۴۲ مرکز درمانی در این مطالعه شرکت کردند.

    • مراکزی که مراحل بیشتری از مداخله را تکمیل کردند، بهبود قابل‌توجهی در ادغام سلامت رفتاری نشان دادند، به‌ویژه در جریان‌های کاری، روش‌های ادغام و شناسایی بیماران.
    • تفاوت معناداری از نظر بالینی در نتایج سلامت بیماران از جمله افسردگی، اضطراب، خستگی، اختلال خواب، درد، تداخل درد و عملکرد فیزیکی بین گروه مداخله و گروه کنترل مشاهده نشد.

    یک مداخله انعطاف‌پذیر و مبتنی بر عملکرد می‌تواند به مراکز مراقبت اولیه کمک کند تا ادغام سلامت رفتاری را متناسب با نیازهای خاص خود تنظیم کنند و در نتیجه، سیستم‌های مراقبتی مؤثرتری ایجاد نمایند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *