مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان دانشگاه کمبریج هدایت شده است، نشان میدهد که زمانی که جوانان وارد بازار کار میشوند، میزان فعالیت بدنی روزانه آنها به طور چشمگیری افزایش مییابد، اما پس از چند سال دوباره کاهش مییابد، در حالی که میزان خواب آنها به طور اندکی کاهش پیدا میکند. به گزارش رسانه اخبار پزشکی […]
مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان دانشگاه کمبریج هدایت شده است، نشان میدهد که زمانی که جوانان وارد بازار کار میشوند، میزان فعالیت بدنی روزانه آنها به طور چشمگیری افزایش مییابد، اما پس از چند سال دوباره کاهش مییابد، در حالی که میزان خواب آنها به طور اندکی کاهش پیدا میکند.
به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، افزایش فعالیت بدنی عمدتاً در افرادی مشاهده شد که در مشاغل نیمهروتین مانند رانندگی اتوبوس یا آرایشگری، مشاغل روتین مانند نظافت یا پیشخدمتی و مشاغل فنی فعالیت میکنند. تغییرات کمی در افرادی که وارد مشاغل مدیریتی یا حرفهای شدند، مشاهده شد. بیشترین کاهش در میزان فعالیت بدنی در افرادی دیده شد که از خانه کار میکردند، اگرچه میزان خواب آنها پس از شروع به کار تغییری نکرد.
جوانی (بین ۱۶ تا ۳۰ سال) زمانی مهم از نظر سلامتی است. اگرچه معمولاً در این دوران در اوج سلامتی جسمی خود قرار داریم، اما این زمان همچنین دورهای است که بسیاری از عوامل خطر بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان شروع به شکلگیری میکنند. راهنماییهای بهداشتی توصیه میکنند که جوانان شبانه بین هفت تا نه ساعت خواب داشته باشند، حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط در هفته انجام دهند و روزانه حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات مصرف کنند.
جوانی همچنین زمانی است که بیشتر افراد شروع به کار میکنند، که این موضوع بر روی روتینهای روزانه، منابعی مانند زمان و پول و محیطهای اجتماعی و فیزیکی تأثیر میگذارد و همه اینها بر رفتارهای سلامتی و سلامت در زندگی آینده تأثیر میگذارند. برای اندازهگیری تأثیر شروع به کار بر رفتارهای مرتبط با سلامتی، تیمی به رهبری محققان واحد اپیدمیولوژی موسسه تحقیقاتی پزشکی (MRC) دانشگاه کمبریج، دادههای تکراری گرفته شده از بیش از ۳,۰۰۰ شرکتکننده در مطالعه طولی خانوارهای بریتانیا را بررسی کردند. همه شرکتکنندگان بین ۱۶ تا ۳۰ سال سن داشتند و برای اولین بار بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۳ وارد بازار کار شدند.
دکتر الئونور وینپنی، که در زمان انجام این تحقیق در دانشگاه کمبریج مشغول بود و هماکنون در کالج امپریال لندن فعالیت میکند، گفت: «ما درباره الگوهای فعالیت بدنی و خواب در میان جوانان در زمان تحصیل اطلاعات داریم، اما اطلاعات کمی در مورد تغییرات این الگوها پس از شروع به کار وجود دارد. با توجه به تأثیراتی که کار میتواند بر زندگی ما داشته باشد (و اثرات ماندگاری که این تغییرات میتوانند بر سلامت ما داشته باشند) مهم است که سعی کنیم درک کنیم چه اتفاقی در این گذار رخ میدهد.»
تحلیلها نشان داد که وقتی افراد شروع به کار کردند، میزان فعالیت بدنی آنها به طور متوسط حدود ۲۸ دقیقه فعالیت متوسط (مانند دوچرخهسواری) در روز افزایش یافت، اما پس از آن هر سال به طور متوسط ۷ دقیقه در روز کاهش یافت. بیشترین افزایش در میان مردان بود (افزایش معادل ۴۵ دقیقه فعالیت متوسط در روز، در مقایسه با ۱۶ دقیقه افزایش برای زنان. افرادی که مدرک دانشگاهی نداشتند نیز افزایش بیشتری در فعالیت بدنی نسبت به افرادی که دارای مدرک دانشگاهی بودند نشان دادند) معادل افزایش ۴۲ دقیقه فعالیت بدنی متوسط در روز در مقابل ۱۵ دقیقه در روز.
با این حال، کار از خانه با کاهش اولیه در میزان فعالیت بدنی همراه بود، معادل حدود ۳۲ دقیقه فعالیت متوسط در روز. زمانی که جوانان شروع به کار کردند، میزان خواب شبانه آنها به طور فوری حدود ۱۰ دقیقه کاهش یافت و این کاهش در طول زمان ثابت باقی ماند. با این حال، افرادی که مدرک دانشگاهی نداشتند، کاهش مداوم حدود ۳ دقیقه خواب در شب را هر سال پس از شروع به کار تجربه کردند، در حالی که کسانی که مدرک دانشگاهی داشتند، به تدریج به میزان خواب قبل از شروع به کار خود بازگشتند. تغییری قابل توجه در میزان مصرف میوه و سبزیجات پس از شروع به کار مشاهده نشد.
شروع به کار میتواند تأثیرات زیادی بر سبک زندگی ما داشته باشد و بر رفتارهایی که ممکن است بر سلامت ما تأثیرگذار باشند، چه بلافاصله و چه در آینده. اگرچه مشاهده کردیم که افراد تمایل دارند هنگام شروع به کار فعالیت بدنی بیشتری انجام دهند، که خبر خوبی است، این دادهها به طور میانگین هستند و برخی افراد (به ویژه کسانی که از خانه کار میکنند و به طور کمتری افرادی که مشاغل دفتری دارند) ممکن است فعالیت بدنی کمتری داشته باشند.
آلنا اوکسنهم، از واحد اپیدمیولوژی MRC گفت: «اگر میخواهیم در طول زندگی خود سالم بمانیم، باید به یاد داشته باشیم که حفظ فعالیت بدنی یکی از روشهای مهم برای رسیدن به این هدف است. افرادی که از خانه کار میکنند ممکن است بخواهند فعالیت بدنی را به روز خود اضافه کنند، برای مثال با پیادهروی قبل یا بعد از کار، یا در طول استراحت ناهار.»
دکتر وینپنی افزود: «محلهای کار فرصتی برای ایجاد محیطها و فرهنگهایی فراهم میکنند که از رژیمهای غذایی سالمتر، فعالیت بدنی بیشتر و خواب بهتر برای جوانان پشتیبانی کنند. این امر میتواند به سلامت بهتر کارمندان و کاهش روزهای مریضی در کوتاهمدت منجر شود، اما همچنین فواید بلندمدتی داشته باشد و به پیشگیری از مشکلات بهداشتی در زندگی آینده کمک کند.»
دیدگاهتان را بنویسید