دوشنبه / ۶ اسفند / ۱۴۰۳ Monday / 24 February / 2025
×
افزایش بستری بیماران

برچسب کالری در منوها باعث تشدید اختلالات تغذیه‌ای میشود

بر اساس مطالعه‌ای جدید درج برچسب‌های کالری در منوهای رستوران‌ها تأثیرات منفی بر افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای دارد. این پژوهش که نخستین بررسی جامع در نوع خود محسوب می‌شود، توسط محققان کالج کینگ لندن انجام شده است. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای در مواجهه با منوهای دارای برچسب […]

برچسب کالری در منوها باعث تشدید اختلالات تغذیه‌ای میشود
  • کد نوشته: 2159
  • ۶ اسفند
  • 2 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    بر اساس مطالعه‌ای جدید درج برچسب‌های کالری در منوهای رستوران‌ها تأثیرات منفی بر افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای دارد. این پژوهش که نخستین بررسی جامع در نوع خود محسوب می‌شود، توسط محققان کالج کینگ لندن انجام شده است. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای در مواجهه با منوهای دارای برچسب کالری، رفتار خود را تغییر می‌دهند.

    به گزارش رسانه اخبار پزشکی مدنا، این تغییر رفتار شامل اجتناب از رفتن به رستوران‌ها، تحریک افکار مرتبط با اختلالات تغذیه‌ای و توجه بیشتر به برچسب‌های کالری بود که این امر از طریق تحقیقات ردیابی چشم مورد تأیید قرار گرفت. این پژوهش نشان داد که برخی از افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای گزارش داده‌اند که مشاهده برچسب‌های منو باورهای مرتبط با اختلال تغذیه‌ای آنها را تقویت می‌کند.

    این مطالعه با بررسی تحقیقات موجود، تلاش کرده است تا تصویری جامع از تأثیر برچسب‌های تغذیه‌ای بر منوها بر افرادی که تجربه زیسته از اختلالات تغذیه‌ای یا تغذیه نامنظم دارند، ارائه کند. در این تحقیق، ۱۶ مطالعه از کشورهای بریتانیا، ایالات متحده، کانادا و عربستان سعودی مورد بررسی قرار گرفته است که مجموعاً شامل ۸۰۷۴ شرکت‌کننده بوده‌اند. این پژوهش تأکید دارد که افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای احساس می‌کنند که اهمیت بیماری آن‌ها در سایه سیاست‌های پیشگیری از چاقی نادیده گرفته می‌شود.

    با این حال، سلامت جسمانی را نمی‌توان صرفاً با یک شاخص مانند وزن اندازه‌گیری کرد. برخی بر این باورند که برچسب‌های کالری ابزاری خام برای حل یک مشکل پیچیده هستند و ممکن است به افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای آسیب برسانند. قانون برچسب‌گذاری مواد غذایی در انگلستان از سال ۲۰۲۲ اجرایی شده است. بر اساس این قانون، رستوران‌ها، فست‌فودها و کافه‌هایی که ۲۵۰ کارمند یا بیشتر دارند، ملزم به نمایش میزان کالری غذاها و نوشیدنی‌های خود در منوهای چاپی، منوهای آنلاین و پلتفرم‌های فروش غذاهای بیرون‌بر هستند. این اقدام با هدف مهار افزایش نرخ چاقی اجرا شده است. ایالات متحده و کانادا نیز قوانینی مشابه را وضع کرده‌اند، اما سیاست‌های مقابله با چاقی در این کشورها به‌ندرت تأثیرات احتمالی بر اختلالات تغذیه‌ای را مدنظر قرار داده‌اند.

    بر اساس برآوردهای خیریه Beat، که در حوزه اختلالات تغذیه‌ای فعالیت می‌کند، حداقل ۱.۲۵ میلیون نفر در بریتانیا به این اختلالات مبتلا هستند. همچنین تعداد بستری‌های مرتبط با اختلالات تغذیه‌ای از سال ۲۰۰۵-۲۰۰۶ تاکنون، سالانه به‌طور متوسط ۷ درصد افزایش داشته است. مطالعه ما نشان می‌دهد که افرادی که تجربه زیسته از اختلالات تغذیه‌ای دارند، از این‌که در بحث‌های مرتبط با برچسب‌های کالری نادیده گرفته شده‌اند، ابراز ناامیدی می‌کنند.

    ایجاد توازن میان اثرات مثبت و منفی برچسب‌های کالری در منوها، برای تدوین سیاست‌های بهداشت عمومی امری ضروری است. سیاست‌گذاران باید هنگام تصمیم‌گیری درباره برچسب‌گذاری تغذیه‌ای، تأثیرات این سیاست‌ها بر هر دو گروه افراد مبتلا به چاقی و اختلالات تغذیه‌ای را در نظر بگیرند. یک بررسی اخیر نشان داده است که برچسب‌گذاری کالری تأثیر اندکی بر رفتار غذایی افراد دارد، اما این تأثیر باید در برابر آسیب‌های احتمالی آن برای افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای سنجیده شود.

    دکتر تام جوئل، نویسنده ارشد این مطالعه و مدرس پرستاری سلامت روان در کالج کینگ لندن، اظهار داشت: «مطالعه ما افزودنی مهم به شواهد موجود درباره برچسب‌های کالری محسوب می‌شود. معمولاً تمرکز زیادی بر اثربخشی این سیاست‌ها در کاهش چاقی وجود دارد، اما بررسی این مسئله که آیا این سیاست‌ها به‌طور ناخواسته به افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای آسیب می‌رسانند، نیز بسیار حیاتی است.»

    همچنین، دکتر نورا ترامپتر، همکار پژوهشی در دانشگاه کالج لندن و یکی از نویسندگان این مطالعه، بیان کرد: «بررسی ما نشان می‌دهد که تحقیقات بیشتری برای درک کامل تأثیر برچسب‌های کالری بر افراد مبتلا به اختلالات تغذیه‌ای مورد نیاز است. برای مثال، هیچ‌یک از مطالعات بررسی‌شده شامل افراد نوجوان نبوده است.»

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *